ProViotic Helicobacter 10 tbl.

34,99 € 29,16 € bez DPH
Vypredané
Možnosti doručenia
ProViotik Helicobacter je jedinečný tým, že probiotiká obsiahnuté v produkte sú izolované z kvietkov snežienky, pestované v organickej zeleninovej šťave, produkt neobsahuje laktózu a je 100% vegánsky. Produkt obsahuje Lactobacillus Bulgaricus.

Detailné informácie

Podrobný popis

ProViotic Helicobacter 10tbl.

Váš biopotravinový doplnok obsahujúci 7,5 miliárd živých buniek Lactobacillus bulgaricus. ProViotic Helicobacter je jedinečný tým, že probiotiká obsiahnuté v produkte sú izolované z kvietkov snežienky, pestované v organickej zeleninovej šťave, produkt neobsahuje laktózu a je 100% vegánsky.

ProViotic Helicobacter je špeciálne vyvinutý Hardvard medical school .

Hlavné výhody:

  • 100% vegan a bio
  • Izolovaný Lactobacillus bulgaricus v zeleninovej šťave
  • USDA certfikát (bio certifikát vydaný americkou FDA)
  • bez GMO
  • bez alergénov

💚

    ProViotic Helicobacter obsahuje Lactobacillus bulgaricus, ktorý je izolovaný v zeleninovej šťave (spirulina, mrkvový exktrakt a paradajkový extrakt).

    Lactobacillus Bulgaricus GLB 44, ktorý obsahuje ProViotic je izolovaný zo snežienky, rastúcej v Bulharsku. Kompletná výroba probiotika prebieha rovnako na území Bulharska. 

    Čo je Lactobacillus Bulgaricus?

    Je to laktobacil, ktorý je izolovaný z rastlín. Prvýkrát bol popisaný v roku 1905, ale až v roku 2014 bol prvýkrát izolovaný a spracovaný do kapsúl a tabliet. V tejto forme tak mohol byť z Bulharska distribuovaný do zvyšku sveta. Lactobacillus bulgaricus, obsiahnutý v našom produkte, je izolovaný z kvetných lístkov snežienky, a preto je unikátný medzi ostatnými laktobacilmi. Lactobacillus bulgaricus v ProViotic je kmeň GLB 44.

    V čom je vynimočný a prečo si myslíme, že je najefektívnejším kmeňom medzi Laktobacilmi?

    Lactobacillus bulgaricus je jedným z viac ako 200 publikovaných druhov v genómovom komplexe Lactobacillus, ktorý sa vyznačuje jedným z najväčších efektov na našu mikroflóru. Lactobacillus bugaricus produkuje D (-) mliečnu kyselinu, ktorá má rozhodujúci protirakovinový účinok, chráni proti rôznymi druhmi žiarenia a má antioxidačný účinok. Rozmerovo ide o najväčšiu probiotickú baktériu, a vďaka osídľovaciemu procesu v črevách zabraňuje množeniu patogénov (mikróbov spôsobujúcich ochorenia). Štúdie talianskeho vedca Bianchiho (1999) ukazujú, že v porovnaní s inými probiotickými baktériami, dokáže Lactobacillus bulgaricus najlepšie priľnúť k stene hrubého čreva, a následne sa začne veľmi rýchlo rozmnožovať. Táto vlastnosť ho predurčuje k jeho silnejším antitoxickým efektom v porovnaní s ostatnými probiotickými baktériami. Po vstupe do ľudského organizmu Lactobacillus bulgaricus stimuluje rast a množenie ostatných probiotických baktérií nachádzajúcich sa v tráviacom trakte, akými sú napríklad L. Acidophilus, L. Lactis, bifidobaktérie a iné. 

    Klinické testy spojené s ProViotic vo svete

    ProViotic Genesis Laboratories Organic Certificate.pdf

    Harvard Medical School Summary Report.pdf

    L. bulgaricus - Harvard Medical School.pdf

    Klinické testy sú praktizované Hardvard medical school v USA. 

    Upozornenie

    Skladujte v suchu pri teplote od 5 ºC do 25 ºC v dobre uzavretom obale. Minimálna trvanlivosť do konca dátumu uvedenom na spodnej strane obalu.

    Dávkovanie

    ProViotic Helicobacter neobsahuje laktózu. Odporúčané dávkovanie: Dospelí a deti od 1 roka: 2 tablety (750mg) denne po jedle, zapiť dostatočným množstvom tekutiny. Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. 

    Nutričné hodnoty : pre jeden sáčok

    Kalórie

           Kalórie z tukov

    1,71 kcal

    0,06 kcal

    Tuky

    Saturované tuky

    Ďalšie tuky

    0,01 g

    0g

    0g

    Cholesterol 0,00 mg
    Sodík 1,38 mg
    Draslík 12,7 mg

    Sacharidy

    Vláknina

    Cukry

    0,40 g

    0,12 g

    0,17 g

    Protéiny 0,04 g
    Vitamín D 0,00 mg

    Vápnik

    Železo

    1,06 mg

    0,02 mg

    Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

    Nevypĺňajte toto pole:

    Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

    Nevypĺňajte toto pole: