Makový olej 100% BIO Wooden Spoon 30 ml VEGAN

8,50 € 7,08 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
5.12.2024
Možnosti doručenia
Bio certifikovaný makový olej je označovaný ako silný prírodný antioxidant. Mak je všeobecne bohatý na cenné mastné kyseliny, ktoré zjemňujú a vyživujú pokožku. Pomáha regenerovať kožnú bariéru, preto je mimoriadne vhodný pre poškodenú, suchú a zrelú pleť. Účinné látky v ňom obsiahnuté ho predurčujú na všestranné využitie - nielen na ošetrenie pokožky, ale aj zničených nechtov a poškodených vlasov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Makový olej 100% BIO Wooden Spoon 30 ml

Organický makový olej je bohatým zdrojom nenasýtených mastných kyselín vrátane kyseliny linolovej a omega-6 mastnej kyseliny. Kyselina linolová pomáha pri regenerácii a hydratácii suchej pokožky a vlasov. Obsahuje tiež kyselinu olejovú, ktorá má zmäkčujúce účinky. Odporúča sa ľuďom trpiacim kožnými ochoreniami ako sú zápaly, ekzémy, šupinatá pokožka a lupiny. Je to veľmi dobrá voľba aj pre ľudí s citlivou pleťou. Často sa používa ako masážny olej pri stuhnutej šiji, migréne, prepracovaní, či strese. Makový olej sa príliš rýchlo nevstrebáva do pokožky a je vhodný pre všetky typy pleti. Pri lokálnej aplikácii pomáha vitamín E pokožke nasávať energiu zo škodlivého ultrafialového svetla. Rovnako účinne posilňuje a vyživuje nechty a vlasy.

Vlastnosti: protizápalové, regeneračné, hydratačné, antioxidačné.

Použitie

Naneste niekoľko kvapiek na čistú pokožku, jemne vmasírujte a nechajte vstrebať. V prípade potreby aplikujte aj na lôžka nechtov. Na končeky vlasov, ktoré sú suché a zničené sa aplikuje až po umytí.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s očami. Ak dôjde k podráždeniu, prestaňte používať. Skladujte na chladnom a suchom mieste, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia.

Dodatočné parametre

Kategória: WoodenSpoon
Typ pokožky: suchá
Konzistencia: olej
Problémy: únava pokožky
Certifikát: ECO CERT Cosmos Organic

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: