Lyofilizované čierne ríbezle 50 g
Podrobný popis
Lyofilizované čierne ríbezle
Čierne ríbezle je úžasným ovocím hneď z niekoľkých dôvodov. Ako prvý je u čiernych ríbezlí potreba zdôrazniť naozaj vysoký obsah vitamínu C, pre porovnanie ho obsahuje trikrát viac než všetky ostatné odrody ríbezlí. Iba 100 g čiernych ríbezlí nám pokryje dennú dávku tohto vitamínu. Tiež obsahuje rutín, ktorý pozitívne pôsobí na cievne steny. V neposlednom rade sú ríbezle všeobecne cenené pre obsah vitamínu E, vitamíny skupiny B, vápnik, železo, draslík a zinok.
Lyofilizácia je proces sušenia ovocie mrazom. Ovocie je najskôr prudko zmrazené a následne sušené pri nižšom tlaku, kde sa voda z ovocia mení na paru a ovocia si tak zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovocí. Proste všetko, čo je v čerstvom ovocí nájdete aj v lyofilizovanom. Foto je len ilustračné.
Krajina pôvodu: Nemecko / Slovensko/ Poľsko
Trvanlivosť: 12 mesiacov.
Nutričné hodnoty :
Energia na 100 g | 275/1152 Kcal/kJ |
Tuky | 1,1g |
|
0,13 g |
Sacharidy | 32,6 g |
z toho cukry | 32,6 g |
Vláknina | 35,2 g |
Bielkoviny | 6,6 g |
Soľ | 0,02 g |
Dodatočné parametre
Kategória: | Sušené a lyofilizované ovocie |
---|---|
Objem: | 50 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.