Korenie a soli, Strana 2
Najpredávanejšie

Čierne mleté korenie (Piper nigrum) je jedným z najpoužívanejších korení na svete, často označované ako "kráľ korenín." Získava sa zo sušených plodov piepora čierneho, a jeho...

Čierne mleté korenie (Piper nigrum) je jedným z najpoužívanejších korení na svete, často označované ako "kráľ korenín." Získava sa zo sušených plodov piepora čierneho, a jeho...

Zelené korenie sa získava zberom a sušením nezrelých plodov pieporu čierneho. Má veľmi silnú korenenú arómu a rovnako tak aj chuť a okrem toho, že vie vynikajúco dochutiť slané...

Zelené korenie sa získava zberom a sušením nezrelých plodov pieporu čierneho. Má veľmi silnú korenenú arómu a rovnako tak aj chuť a okrem toho, že vie vynikajúco dochutiť slané...

Všestranné korenie, ktoré správne dochutí mäsové vývary, omáčky alebo polievky, ale dokonca aj sladké jedlá, ako sú vianočné cukrovinky či varené víno. Silná, prenikavá vôňa...

Všestranné korenie, ktoré správne dochutí mäsové vývary, omáčky alebo polievky, ale dokonca aj sladké jedlá, ako sú vianočné cukrovinky či varené víno. Silná, prenikavá vôňa...

Sečuánske korenie (Zanthoxylum piperitum), známe aj ako čínske korenie, je charakteristické svojou unikátnou chuťou a jemným pálivým účinkom, ktoré zanechávajú na jazyku...

Sečuánske korenie (Zanthoxylum piperitum), známe aj ako čínske korenie, je charakteristické svojou unikátnou chuťou a jemným pálivým účinkom, ktoré zanechávajú na jazyku...

Sečuánske korenie (Zanthoxylum piperitum), známe aj ako čínske korenie, je charakteristické svojou unikátnou chuťou a jemným pálivým účinkom, ktoré zanechávajú na jazyku...