ČEREŠŇOVÝ ocot Pödör

15,15 € 12,63 € bez DPH
Skladom
Objem
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
5.12.2024
Možnosti doručenia

Čo sa stane, keď skombinujete tie najlepšie suroviny, najmodernejšiu technológiu spracovania a dlhoročné skúsenosti? Produkt, ktorý chutí neporovnateľne! Najlepším príkladom je Pödörov čerešňový ocot. Jeho bordovo červená farba zaujme na prvý pohľad a sľubuje veľké veci. Vôňa a chuť vás však určite presvedčia!

Detailné informácie

Podrobný popis

Temné zvádzanie z fľaše

Čo sa stane, keď skombinujete tie najlepšie suroviny, najmodernejšiu technológiu spracovania a dlhoročné skúsenosti? Produkt, ktorý chutí neporovnateľne! Najlepším príkladom je Pödörov čerešňový ocot. Jeho bordovo červená farba zaujme na prvý pohľad a sľubuje veľké veci. Vôňa a chuť vás však určite presvedčia! Jeho jemná, sladko sa rozplývajúca chuť pripomína kypré ovocie. Pri kyslosti okolo piatich percent je pomer medzi ovocím a kyselinou obzvlášť vyrovnaný.

Pre čerešňový ocot Pödör sa čerešne zbierajú ručne a zbierajú, keď sú na vrchole zrelosti. Presne vtedy, keď plody dosiahnu svoj vrchol chuti, sú ďalej spracovávané. Výsledok: Chuť, ktorá je presvedčivá vo všetkých oblastiach – a 100 percent prirodzená. Čisté ovocie v Pödör nevyžaduje žiadne dochucovadlá ani konzervačné látky. Vďaka pokročilej technológii skladovania a priebežným kontrolám vzniká v Pödör jedinečný octový zážitok.

 

POZITÍVNE ÚČINKY ČEREŠŇOVÉHO OCTU

V čerešňovom octe je množstvo zdravých prísad, vďaka ktorým je ovocie také cenné. Vitamíny ,  minerály  a  stopové prvky  sú príjemné pre vaše telo. Kyselina octová je však zložka, ktorá nevzniká v zrelom ovocí, ale až počas procesu fermentácie. Čistí zvnútra, pôsobí antibakteriálne a neutralizuje hodnotu pH v organizme.

 

POUŽITIE ČEREŠŇOVÉHO OCTU

Jeho tmavá farba a charakteristická ovocná vôňa vám dávajú predstavu o tom, na čo sa hodí čerešňový ocot: najmä tmavé omáčky sa dajú zjemniť dávkou jemného octu Pödör. Čerešňový ocot je vhodný aj na marinovanie. Mäso, ktoré bolo niekoľko hodín marinované v ovocnom octe, je nakoniec nádherne jemné a aromatické.

Klasický ocot zo zrelých čerešní chutí báječne do listových šalátov – čím tmavší, tým lepší! Medzi tmavé listové šaláty patrí čakanka, dubový šalát, jahňacina, rukola alebo lollo rosso. Zvláštnosťou je výdatný zimný šalát s kozím syrom, poliaty čerešňovým octom. Prekvapte seba alebo svojich hostí týmto skvelým predjedlom.

 

INGREDIENCIE

čerešňový ocot

VÝŽIVOVÉ FAKTY

100 g obsahuje v priemere:

Energia: 51 kJ / 12 kcal

Tuk: 0 g

z toho:

Nasýtené mastné kyseliny: 0 g

Sacharidy: 3 g

z toho:

Cukor: 3 g

Bielkoviny: 0 g

Soľ: 0 g

SKLADOVANIE

Ocot by mal byť vždy chránený pred svetlom a skladovaný vo vzduchotesnej nádobe. Za týchto podmienok je jeho kvalita zachovaná takmer neobmedzene.

Odrezky sú prirodzené, bez známok nižšej kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocot  – pred použitím pretrepte!

Krajina pôvodu : Rakúsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: