BIELY VÍNNY ocot BIO Pödör

10,30 € –24 %
BIELY VÍNNY ocot BIO Pödör
10,30 € –24 % 7,79 € 6,49 € bez DPH
Skladom
Objem
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
25.11.2024
Možnosti doručenia

Dlhoročné skúsenosti s výrobou octu, len kvalitné suroviny a zrenie v drevených sudoch robia z bieleho vínneho octu Pödör tak jedinečný chuťovo. Vďaka veľkej odbornosti je pre Pödör ľahké zachytiť ovocnú chuť toho najlepšieho hrozna vo fľaši a zakonzervovať ju. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Hroznový ocot pre každého

Dlhoročné skúsenosti s výrobou octu, len kvalitné suroviny a zrenie v drevených sudoch robia z bieleho vínneho octu Pödör tak jedinečný chuťovo. Vďaka veľkej odbornosti je pre Pödör ľahké zachytiť ovocnú chuť toho najlepšieho hrozna vo fľaši a zakonzervovať ju. Úplne bez umelých konzervantov a dochucovadiel a v zaručene najvyššej kvalite. Na rozdiel od svojho veľkého brata, červeného vínneho octu, ktorý zvýrazňuje vôňu ostatných ingrediencií, biely vínny ocot vyzdvihne chute ešte jemnejšie.

Predtým, ako sa chutný biely vínny ocot z Pödöru stáča a predáva, dozrieva v drevených sudoch. V období dozrievania sa skutočne rozvinie typická a vyvážená vôňa lahodného, ​​ovocného hrozna. Pred konečným plnením lahodného bieleho vínneho octu do fliaš sa procesom filtrácie zbaví svojich prirodzených suspendovaných častíc a palív. Následná pasterizácia zaisťuje extra dlhú trvanlivosť pri skladovaní v tme.

 

POUŽITIE OCTU Z BIELEHO VÍNA

Nie príliš sladký a nie príliš kyslý – biely vínny ocot vyrobený z kvalitného bieleho hrozna Pödör má príjemne aromatickú chuť. Skutočne necháva vyniknúť chutiam iných ingrediencií, a preto je ideálny do jemných šalátov alebo na marinovanie jemnej zeleniny, ako je avokádo.

Už v začiatkoch sa biely vínny ocot často používal ako prírodný konzervant pre svoju kyslosť. Jemne nakrájanú zeleninu možno ľahko zakonzervovať v bielom vínnom octe a skladovať na chladnom mieste a má príjemne ľahkú a kyslú vôňu. Biely vínny ocot z Pödör nádherne harmonizuje s jemným olivovým olejom. Náš tip: Do marinády na ďalšiu sviatočnú pečienku primiešame trochu bieleho vínneho octu a necháme cez noc v chladničke. Biely vínny ocot dodáva mäsu extra chuť a robí ho jemnejším.

 

INGREDIENCIE

BIO Biely ocot, antioxidant, disiričitan draselný

VÝŽIVOVÉ FAKTY

100 g obsahuje v priemere:

Energia: 82 kJ / 20 kcal

Tuk: 0 g

z toho:

Nasýtené mastné kyseliny: 0 g

Sacharidy: 2 g

z toho:

Cukor: 1 g

Bielkoviny: 0,2 g

Soľ: 0 g

SKLADOVANIE

Ocot by mal byť vždy chránený pred svetlom a skladovaný vo vzduchotesnej nádobe. Za týchto podmienok je jeho kvalita zachovaná takmer neobmedzene.

Odrezky sú prirodzené, bez známok nižšej kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocot  – pred použitím pretrepte!

Krajina pôvodu : Rakúsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: