Balsamico z ČIERNYCH RÍBEZLÍ Pödör
Podrobný popis
Ovocné balzamiko s výraznou farbou
Existuje veľa dôvodov, prečo použiť balzamikový ocot z čiernych ríbezlí Pödör. Napríklad je tu jeho typická intenzívna, ovocná chuť. Alebo úžasný fakt, že je fermentovaný výhradne z tých najlepších ručne zbieraných ríbezlí. Pödörove dlhoročné skúsenosti nechceme ani spomínať ... to už viete. A že balzamikový ocot z čiernych ríbezlí aj tak dozrieva v drevených sudoch. Dôverujte najvyššej možnej starostlivosti a 100 percentne prírodným ingredienciám od Pödör.
Balzamikový ocot z čiernych ríbezlí skladujte mimo dosahu svetla a vo vzduchotesnej nádobe. Pôžitku až do poslednej kvapky teda nič nestojí v ceste. Balzamikový ocot z čiernych ríbezlí má nízky obsah nasýtených tukov a sodíka. Preto sa o nej hovorí, že má účinok na znižovanie cholesterolu a zlepšuje zdravie srdca. Takže neváhajte a pravidelne pokvapkajte balzamikovým octom z čiernych ríbezlí lahodné šaláty - vaše jazýčky sa vám poďakujú!
POUŽITIE BALZAMIKa Z ČIERNYCH RÍBEZLÍ
Balzamikový ocot z čiernych ríbezlí od Pödör je kvalitným a chutným spoločníkom vo vašej kuchyni. Či už sa podáva s listovými šalátmi, čerstvým ovocím alebo koláčmi a tortami - intenzívne sladká a kyslá vôňa balzamikového octu z čiernych ríbezlí harmonizuje s množstvom lahodných jedál.
Nápoje sa tiež rýchlo upravia balzamikovým octom z čiernych ríbezlí a urobia z nich niečo veľmi špeciálne. K tomu primiešajte niekoľko kvapiek čiernej pochúťky do ovocných štiav alebo ovocných čajov. Najmä v lete zákazníci Pödör radi miešajú balzamikový ocot z čiernych ríbezlí s minerálnou vodou. Jedna polievková lyžica zmiešaná so 400 až 500 mililitrami vody vytvára úžasne osviežujúci letný nápoj. Náš tip: prekvapte svojich hostí pri najbližšej večeri obzvlášť elegantným aperitívom a do Prosecca alebo sektu pridajte pár kvapiek balzamikového octu z čiernych ríbezlí.
INGREDIENCIE
Ocot z čiernych ríbezlí, koncentrát šťavy z čiernych ríbezlí, med (1%).
VÝŽIVOVÉ FAKTY
100 g obsahuje v priemere:
Energia: 646 kJ / 151 kcal
Tuk: 0 g
z toho:
Nasýtené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 34 g
z toho:
Cukor: 30 g
Bielkoviny: 0,5 g
Soľ: 0,03 g
SKLADOVANIE
Ocot by mal byť vždy chránený pred svetlom a skladovaný vo vzduchotesnej nádobe. Za týchto podmienok je jeho kvalita zachovaná takmer neobmedzene.
Odrezky sú prirodzené, bez známok nižšej kvality.
Nefiltrovaný ovocný ocot – pred použitím pretrepte!
Krajina pôvodu: Nemecko
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.